Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Deurne

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Deurne. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Deurne, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Deurne de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Deurne een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Deurne voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Deurne, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Deurne wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer moeten scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Deurne maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!