fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Deurne

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Permanente laserontharing in Deurne maakt je dromen waar. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Deurne een optie?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Deurne voelt op het moment zelf niet altijd een fijn (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Deurne. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Deurne de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden uitvoerig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Ze blijven permanent weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Laserontharing in Deurne, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Deurne plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig meet. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Door onze definitieve laserontharing in Deurne hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!