fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Erpe-Mere

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Erpe-Mere doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Erpe-Mere geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Erpe-Mere niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

liggende vrouw gladde benen

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Erpe-Mere. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Erpe-Mere, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Laserontharing in Erpe-Mere, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Erpe-Mere plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderliggende pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Dankzij definitieve laserontharing in Erpe-Mere maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!