fbpx

Laserontharing in Grembergen voor een gladde huid

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Grembergen. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Grembergen, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

meisje tussen jongens.png

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Grembergen, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Geen zorgen over brandwonden of permanente schade dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Laserontharing in Grembergen, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Grembergen wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Grembergen geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Grembergen voelt niet altijd even aangenaam, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Een einde maken aan scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Door onze definitieve laserontharing in Grembergen hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Probeer het met een gratis testsessie!