Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Hamme

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Hamme. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Hamme gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Hamme geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Hamme voelt op het moment zelf niet altijd een leuk (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Hamme, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Hamme, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Hamme wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Hamme zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!