fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Hamme

Nooit meer klungelen met scheerschuim, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Hamme. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Hamme. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Hoe gaat laserontharing in Hamme in zijn werk?

Bij laserontharing in Hamme plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels meet. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Hamme?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Hamme voelt niet altijd even leuk, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Hamme de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Niet meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Met onze definitieve laserontharing in Hamme maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!