fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Heindonk

Gedaan met knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Heindonk blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Heindonk geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Heindonk niet altijd even aangenaam. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Heindonk. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Hoe gaat laserontharing in Heindonk in zijn werk?

Bij de laserontharing in Heindonk wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel helemaal. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

vrouw water laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Heindonk gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden overvloedig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Je zorgen maken over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met onze medische laser! Eens weg blijven ze weg. Topkwaliteit verzekerd!

Nooit meer moeten scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Heindonk. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!