fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Hingene

Geen gedoe meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Hingene. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Hingene, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Geen stress over blijvende letsels of brandwonden dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Ze blijven permanent weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Hingene, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Hingene?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Hingene voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Hingene in zijn werk?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Hingene op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer scheren of harsen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Hingene zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!