Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Hingene

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. We hebben goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Hingene. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Hingene gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Hingene. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Laserontharing in Hingene, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Hingene wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat is ingesteld om de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Hingene?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Hingene niet altijd even aangenaam. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Hingene voor. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!