fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Lier

Geen gedoe meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws! Permanente laserontharing in Lier doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Lier geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Lier bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

liggende vrouw gladde benen

Hoe werkt laserontharing in Lier?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Lier op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vaststelt. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Lier gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Ze blijven permanent weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Lier, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Lier. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!