Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Lier

Geen gedoe meer met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Lier. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe gaat laserontharing in Lier in zijn werk?

Bij laserontharing in Lier wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Lier gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd goedgekeurd. Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Lier een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Lier voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Lier. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Lier voor. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!