Genieten van een gladde huid door laserontharing in Lillo

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Lillo. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Lillo gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Ze blijven permanent weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

liggende vrouw gladde benen

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Lillo, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Lillo geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Lillo bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Lillo?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Lillo op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Een einde maken aan scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Lillo zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!