fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Lillo

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Lillo doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Lillo een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Lillo is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

meisje tussen jongens.png

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Lillo de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Hoe gaat laserontharing in Lillo in zijn werk?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Lillo op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is ingesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Lillo, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Niet meer moeten scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Lillo zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!