fbpx

Laserontharing in Lochristi voor een gladde huid

Gedaan met knoeien met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Lochristi. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Lochristi de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met onze medische laser! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Lochristi geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Lochristi niet geheel pijnloos. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Lochristi, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouwen mannen laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Lochristi in zijn werk?

Bij de laserontharing in Lochristi wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Lochristi zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!