Laserontharing in Lochristi voor een gladde huid

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Er dromen veel vrouwen van. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Lochristi maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Lochristi werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of permanente schade. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing Lochristi een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Lochristi niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

Hoe werkt laserontharing in Lochristi?

Tijdens de laserontharing in Lochristi wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels meet. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Lochristi. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Scheren of waxen verleden tijd? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Lochristi maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!