Laserontharing in Mechelen voor een gladde huid

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Mechelen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe gaat laserontharing in Mechelen in zijn werk?

Bij laserontharing in Mechelen wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Mechelen gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig in gebruik! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Mechelen geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Mechelen niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Mechelen, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Niet meer scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Mechelen maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!