fbpx

Laserontharing in Mechelen voor een gladde huid

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Mechelen. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Mechelen, zijn ze soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Hoe werkt laserontharing in Mechelen?

Tijdens de laserontharing in Mechelen wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is ingesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Mechelen een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Mechelen niet geheel pijnloos. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

vrouwen mannen laserontharing

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Mechelen met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Mechelen. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!