fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Merchtem

Geen geklungel meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Merchtem doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Merchtem. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en aangenaam laten verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Hoe werkt laserontharing in Merchtem?

Bij laserontharing in Merchtem wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Laser is medisch goedgekeurd

Voor jouw laserontharing in Merchtem gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over permanente schade of brandwonden dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Merchtem een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Merchtem niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Merchtem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!