Geniet van een gladde huid met laserontharing in Merchtem

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Merchtem. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Merchtem. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en leuk laten verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Merchtem een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Merchtem niet altijd even fijn. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Hoe werkt laserontharing in Merchtem?

Tijdens de laserontharing in Merchtem wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Merchtem de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Geen stress over permanente letsels of brandwonden dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Onze definitieve laserontharing in Merchtem zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!