fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Moorsel

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Moorsel blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Moorsel gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

meisje tussen jongens.png

Hoe gaat laserontharing in Moorsel in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Moorsel wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Moorsel, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Moorsel?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Moorsel voelt op het moment zelf niet altijd een fijn (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Scheren of harsen verleden tijd? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Moorsel hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan je gratis testsessie in!