fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in Niel

Nooit meer knoeien met scheergel, geen snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Niel blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Niel?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Niel is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Je bent zo zeker van resultaat!

meisje tussen jongens.png

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Niel, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Eens weg blijven ze weg. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Hoe gaat laserontharing in Niel in zijn werk?

Bij laserontharing in Niel wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Niel, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Niet meer scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Dankzij definitieve laserontharing in Niel maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!