fbpx

Laserontharing in Nijlen zorgt voor een ultragladde huid

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws! Permanente laserontharing in Nijlen maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Nijlen. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Hoe gaat laserontharing in Nijlen in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Nijlen wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Nijlen de diodelaser, een medische laser die werd erkend door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser uitvoerig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwondes of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Nijlen een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Nijlen bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Scheren of waxen verleden tijd? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Nijlen voor. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!