Laserontharing in Nijlen zorgt voor een ultragladde huid

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Nijlen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Nijlen met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of permanente letsels dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Nijlen. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Hoe werkt laserontharing in Nijlen?

Tijdens de laserontharing in Nijlen wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Nijlen geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Nijlen is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Nooit meer moeten scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Dankzij definitieve laserontharing in Nijlen maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!