fbpx

Laserontharing in Pulle? Nooit meer scheren!

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Pulle maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Pulle, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Pulle wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het laserapparaat geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig meet. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Pulle, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensrelatie. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Pulle met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn uitvoerig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Eens weg blijven ze weg. Topkwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Pulle?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Pulle niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Door onze definitieve laserontharing in Pulle hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!