Laserontharing in Pulle? Nooit meer scheren!

Gedaan met knoeien met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Pulle. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Pulle, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Pulle werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig geïnspecteerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwondes of permanente letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Eens weg blijven ze weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Hoe werkt laserontharing in Pulle?

Bij de laserontharing in Pulle wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is afgesteld om de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Pulle?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Pulle is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Een einde maken aan scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Pulle zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!