fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Puurs

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Het is de droom van veel vrouwen. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Puurs. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Puurs, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

meisje tussen jongens.png

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Puurs met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Het is een permanente ontharing, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Voor welke lichaamszones is laserontharing Puurs een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Puurs voelt niet altijd even leuk, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Je bent zo zeker van resultaat!

vrouwen mannen laserontharing

Laserontharing in Puurs, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Puurs wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de zones die jij wil ontharen. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omringende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut kan het! Onze definitieve laserontharing in Puurs zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!