Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Puurs

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Puurs. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Puurs geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Puurs voelt op het moment zelf niet altijd een fijn (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Puurs, zijn soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Puurs, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser overvloedig onderzocht op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende schade dus. Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of permanente schade. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Puurs?

Bij de laserontharing in Puurs wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de exacte diepte en plaats van je haarfollikels meet. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer scheren of waxen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Puurs hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!