Geniet van een gladde huid met laserontharing in Ranst

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Ranst. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Ranst. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Ranst geschikt?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Ranst voelt niet altijd even aangenaam, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Hoe gaat laserontharing in Ranst in zijn werk?

Bij laserontharing in Ranst wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Ranst, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Niet meer moeten scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Ranst maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!