Genieten van een gladde huid door laserontharing in Reet

Gedaan met knoeien met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Reet maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Hoe werkt laserontharing in Reet?

Bij laserontharing in Reet plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Reet. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Reet, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Geen stress over blijvende letsels of brandwonden dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

vrouwen mannen laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing in Reet geschikt?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Reet niet altijd even fijn. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Nooit meer moeten scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Reet zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!