fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Reet

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Veel vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Reet. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Reet een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Reet niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

laserontharing vrouw oksel

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Reet, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! De ontharing is permanent, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Hoe werkt laserontharing in Reet?

Bij de laserontharing in Reet wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

vrouwen mannen laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Reet, zijn soms wat terughoudend. Dat is niet verwonderlijk want het gaat vaak om intieme lichaamszones. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Niet meer scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Door onze definitieve laserontharing in Reet hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!