fbpx

Geniet van een gladde huid met laserontharing in s Gravenwezel

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Met permanente laserontharing in s Gravenwezel blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in s Gravenwezel. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in s Gravenwezel?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in s Gravenwezel voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Laser is medisch goedgekeurd

Voor jouw laserontharing in s Gravenwezel gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers werden grondig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over blijvende letsels of brandwonden dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Ze blijven permanent weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in s Gravenwezel, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in s Gravenwezel wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in s Gravenwezel maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!