Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Schoonaarde

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Schoonaarde. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Schoonaarde?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Schoonaarde bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Alles voor je resultaatgarantie!

laserontharing vrouw oksel

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Schoonaarde. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Schoonaarde met de diodelaser, een medische laser die werd goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Niet met onze medische laser! De ontharing is permanent, weg is weg. Topkwaliteit verzekerd!

vrouwen mannen laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Schoonaarde in zijn werk?

Bij de laserontharing in Schoonaarde wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Scheren of waxen verleden tijd? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Schoonaarde. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!