fbpx

Gedaan met scheren dankzij laserontharing in Schoonaarde

Nooit meer last van snijwonden, ingegroeide of zichtbare haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws! Met permanente laserontharing in Schoonaarde blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Schoonaarde gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente schade dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Je bent zeker van een topkwaliteit!

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamszones is laserontharing Schoonaarde een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Schoonaarde bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Alles voor je resultaatgarantie!

Hoe werkt laserontharing in Schoonaarde?

Bij laserontharing in Schoonaarde wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Schoonaarde, zijn soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensband op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

Gedaan met scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Schoonaarde. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!