Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Sinaai-Waas

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. Leuk nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Sinaai-Waas blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Sinaai-Waas. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Laserontharing in Sinaai-Waas, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Sinaai-Waas wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is afgesteld om de exacte diepte en locatie van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderhuidse pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Sinaai-Waas?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sinaai-Waas voelt op het moment zelf niet altijd een prettig (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouwen mannen laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Sinaai-Waas gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Onze lasers zijn grondig geïnspecteerd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: volledig veilig! Je zorgen maken over brandwonden of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Kwaliteit verzekerd!

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Door onze definitieve laserontharing in Sinaai-Waas hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!