fbpx

Een eeuwig gladde huid dankzij laserontharing in Sinaai-Waas

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Sinaai-Waas. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Sinaai-Waas, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Sinaai-Waas, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamsdelen gaat. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Sinaai-Waas een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sinaai-Waas bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Sinaai-Waas, hoe werkt het?

Bij de laserontharing in Sinaai-Waas wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omliggende huid beschermd. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Gedaan met scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut is het mogelijk! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Sinaai-Waas. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Ontdek het zelf met een gratis testsessie!