fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Sint-Katelijne-Waver

Nooit meer klungelen met scheerschuim, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Met permanente laserontharing in Sint-Katelijne-Waver blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jaren glad blijft met een veilige, medische behandeling. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Sint-Katelijne-Waver, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Sint-Katelijne-Waver gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende schade dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. Je haartjes komen vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Kortom, je bent zeker van kwaliteit.

Hoe werkt laserontharing in Sint-Katelijne-Waver?

Bij laserontharing in Sint-Katelijne-Waver wordt op de lichaamszones die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is ingesteld om de exacte diepte en plaats van je haarfollikels vast te stellen. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies opschieten. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Sint-Katelijne-Waver geschikt?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Sint-Katelijne-Waver niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Niet meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Sint-Katelijne-Waver voor. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!