Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Sint-Katelijne-Waver

Geen gedoe meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Sint-Katelijne-Waver. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Sint-Katelijne-Waver, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Sint-Katelijne-Waver wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Sint-Katelijne-Waver, zeker wanneer ze voor het eerst langskomen. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Zo ontstaat er een vertrouwensband. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Sint-Katelijne-Waver met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Sint-Katelijne-Waver een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Sint-Katelijne-Waver niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Niet meer scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Sint-Katelijne-Waver. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!