fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Sint-Pauwels

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Sint-Pauwels blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe werkt laserontharing in Sint-Pauwels?

Tijdens de laserontharing in Sint-Pauwels wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omgelegen huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

meisje tussen jongens.png

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Sint-Pauwels. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Zo ontstaat er een vertrouwensrelatie. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Sint-Pauwels geschikt?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Sint-Pauwels voelt op het moment zelf niet altijd een aangenaam (afhankelijk van het lichaamsdeel). Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw strandtas roze bikini

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt voor laserontharing in Sint-Pauwels de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! De ontharing is permanent, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Scheren of waxen verleden tijd? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Sint-Pauwels maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook komaf maken met ontharen en genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!