Genieten van een gladde huid door laserontharing in Sint-Pauwels

Niet meer hoeven klungelen met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Permanente laserontharing in Sint-Pauwels maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Sint-Pauwels werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig onderzocht op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende schade dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Sint-Pauwels?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar er is meer. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Sint-Pauwels niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Je bent zo zeker van resultaat!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Sint-Pauwels, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser op hun duimpje en weten perfect hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Laserontharing in Sint-Pauwels, hoe werkt het?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Sint-Pauwels op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omringende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Sint-Pauwels. Klaar om te genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!