Laserontharing in Stabroek zorgt voor een ultragladde huid

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Stabroek blijft het niet bij dromen. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Stabroek gebruikt Ontharingsinstituut de diodelaser. De medische laser kreeg de goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. De diodelaser is met glans geslaagd! Geen zorgen over brandwondes of permanente schade dus. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Je haartjes komen vrij snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, permanent. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

laserontharing vrouw oksel

Hoe werkt laserontharing in Stabroek?

Bij laserontharing in Stabroek plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. De omgelegen huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Sommige klanten voelen een terughoudendheid wanneer ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Stabroek. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust, waardoor je je veiliger voelt en de permanente ontharing een stuk aangenamer verloopt.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamszones is laserontharing Stabroek een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Stabroek is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

Scheren of harsen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Stabroek. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!