fbpx

Laserontharing in Stekene? Nooit meer scheren!

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Stekene. Ontharingsinstituut behandelt je op een veilige, medische manier waardoor jouw huid jarenlang glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Stekene een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Stekene niet geheel pijnloos. Maar niks om je zorgen over te maken, voor dat gladde resultaat heb je het er zeker voor over. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor een maximaal resultaat!

laserontharing vrouw oksel

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut werkt voor jouw laserontharing in Stekene met de diodelaser, een medische laser die werd geautoriseerd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Weg is weg, want onze ontharing is permanent. Topkwaliteit verzekerd!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Stekene, zijn soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Zo komt er een vertrouwensrelatie tot stand. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en aangenaam laten verlopen.

vrouw water laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Stekene?

Tijdens de laserontharing in Stekene wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd door dat snelle tempo. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zorgeloos gladde huid.

Gedaan met scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Stekene. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!