Laserontharing in Stekene? Nooit meer scheren!

Niet meer hoeven knoeien met scheerschuim, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Stekene. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Stekene, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Om onze klanten op het gemak te stellen, nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen.

  • Onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij elke behandeling voorzien we steeds dezelfde persoon. Zo komt er een vertrouwensband tot stand. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en fijn laten verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Laserontharing in Stekene, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Stekene wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig meet. Daarna produceert de laser een lading energie, die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. De omliggende huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamszones is laserontharing Stekene een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Stekene niet geheel pijnloos. Maar niets om je zorgen over te maken, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

vrouw strandtas roze bikini

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Stekene werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of permanente letsels. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder effectief. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met onze medische laser! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Niet meer scheren of waxen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Onze definitieve laserontharing in Stekene zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Kies voor een gratis testsessie!