Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Temse

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Temse. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte methode.

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Temse, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden grondig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: compleet veilig in gebruik! Je zorgen maken over brandwondes of permanente schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Ze blijven permanent weg. Kortom, kwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamszones is laserontharing Temse een optie?

Da’ simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Temse niet altijd even leuk. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Heb je nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Temse, voelen ze soms wat terughoudendheid. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe gaat laserontharing in Temse in zijn werk?

Bij de laserontharing in Temse wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de zones die jij wil ontharen. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en locatie van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Gedaan met scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Temse. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!