fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Temse

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws! Permanente laserontharing in Temse doet je droom uitkomen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Temse gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Onze lasers zijn grondig getest op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of permanente letsels dus. Andere instituten gebruiken trouwens vaak een IPL-laser, maar die is een pak minder doeltreffend. Je haartjes komen vrij snel terug. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Laserontharing in Temse, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Temse wordt de kop van het laserapparaat geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt opgenomen door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Temse?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Temse voelt niet altijd even fijn, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor een maximaal resultaat!

vrouw water laserontharing

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Temse. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Met onze definitieve laserontharing in Temse maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Plan nu een gratis testsessie!