fbpx

Genieten van een gladde huid door laserontharing in Wachtebeke

Geen gedoe meer met scheerschuim, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Goed nieuws voor jou! Dankzij permanente laserontharing in Wachtebeke blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jarenlang glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Wachtebeke. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. De laser kennen ze vanbinnen en vanbuiten én ze weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Wachtebeke?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Wachtebeke bezorgt je niet altijd het meest aangename gevoel, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

Hoe werkt laserontharing in Wachtebeke?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Wachtebeke op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig op. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zonder zorgen van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Wachtebeke, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over brandwonden of permanente schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet heel effectief. De haartjes komen al snel terug bij deze. Niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Niet meer scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Wachtebeke voor. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Probeer het met een gratis testsessie!