Genieten van een gladde huid door laserontharing in Wachtebeke

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Wachtebeke. Ontharingsinstituut werkt volgens een veilige, medische behandeling, waardoor je huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laser is medisch goedgekeurd

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Wachtebeke, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden overvloedig gecontroleerd op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Wachtebeke een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Wachtebeke niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal zijn er zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Er zijn klanten die wat terughoudend zijn voor een laserontharing in Wachtebeke, zeker wanneer ze voor het eerst een afspraak maken. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensband mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouwen mannen laserontharing

Hoe gaat laserontharing in Wachtebeke in zijn werk?

Bij laserontharing in Wachtebeke plaatsen we de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de diepte en locatie van je haarfollikels nauwkeurig vaststelt. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt opgenomen door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omringende huid beschermd. Je ziet steeds meer resultaat naargelang de sessies vorderen. Na afloop van de volledige behandeling geniet je van een heerlijk gladde huid.

Een einde maken aan scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Wachtebeke. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!