Laserontharing in Weert voor een gladde huid

Geen geklungel meer met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). We hebben goed nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Weert. Je huid blijft jaren glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Weert, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Weert wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de exacte diepte en plaats van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderliggende pigment geabsorbeerd. Nu is de haarfollikel vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De omgelegen huid blijft beschermd dankzij het snelle tempo. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Weert, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn grondig onderzocht op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwondes of permanente letsels. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet heel doeltreffend. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Niet met onze medische laser! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Kortom, Ontharingsinstituut biedt kwaliteit.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Weert. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Al onze medewerkers kregen een medische training. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je zo veel mogelijk gerust stellen en de permanente ontharing veilig en prettig laten verlopen.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Weert een optie?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Weert is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van de volgende sessies op zich. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Niet meer moeten scheren of harsen? Je droom komt uit bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Weert voor. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Kies voor een gratis testsessie!