fbpx

Laserontharing in Weert voor een gladde huid

Geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheergel meer? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Weert. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Hoe gaat laserontharing in Weert in zijn werk?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Weert op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en locatie van je haarfollikels vaststelt. De laser produceert een lading energie die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. Zo verdwijnt de haarfollikel compleet. Dat gebeurt allemaal in slechts een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut gebruikt een diodelaser tijdens de laserontharing in Weert, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie: volledig veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Geen stress over permanente letsels of brandwonden dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Je haartjes komen vrij snel terug. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Eens weg blijven ze weg. Je bent zeker van een topkwaliteit!

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Weert, voelen ze soms wat terughoudendheid. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom nemen we bij Ontharingsinstituut extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Weert geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het is allemaal mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Weert niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Een einde maken aan scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Weert. Wil ook jij genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!