Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Westmalle

Nooit meer last van snijwondes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Het is de droom van een heleboel vrouwen (en mannen). Goed nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen met permanente laserontharing in Westmalle. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Maak een afspraak voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Westmalle, zijn soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Er ontstaat zo een vertrouwensband. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

meisje tussen jongens.png

Medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Westmalle gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Zij voerden strenge testen uit met het oog op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes zijn hierbij niet helemaal weg. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Westmalle?

Da’ simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Westmalle is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. We doen alles voor je resultaatgarantie!

vrouw water laserontharing

Laserontharing in Westmalle, hoe werkt het?

De kop van het lasertoestel wordt tijdens de laserontharing in Westmalle op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment geabsorbeerd. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Hoe meer sessies je ondergaat, hoe duidelijker je resultaat ziet. Na afloop van de sessies geniet je van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Met onze definitieve laserontharing in Westmalle maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!