fbpx

Geen ongewenste haartjes met laserontharing in Westmalle

Nooit meer klungelen met scheerschuim, geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. Leuk nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Westmalle blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Westmalle, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Westmalle plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen. Het apparaat is zo afgesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels vaststelt. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt geabsorbeerd. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat alles in slechts een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Naarmate de sessies vorderen, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

liggende vrouw gladde benen

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Westmalle?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het kan allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Westmalle niet altijd even prettig. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. We doen alles voor je resultaatgarantie!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Westmalle, zijn soms wat terughoudend. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Elke behandeling wordt door dezelfde specialist uitgevoerd. Je bouwt er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je gerust en laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Een medisch goedgekeurde laser

Ontharingsinstituut maakt tijdens de laserontharing in Westmalle gebruik van de diodelaser, een medische laser die door de FDA (Food and Drug Administration) werd erkend. Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwondes of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Maar daar heb je met de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van! Weg is weg, permanent. Kwaliteit verzekerd!

Niet meer scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Westmalle. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan nu een gratis testsessie!