fbpx

Nooit meer scheren dankzij laserontharing in Wetteren

Gedaan met knoeien met scheerschuim, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Daar dromen heel wat vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Wetteren. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte methode.

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Soms voelen klanten zich terughoudend wanneer ze voor het eerst langskomen voor een laserontharing in Wetteren. Daar hebben we begrip voor, het gaat immers vaak om intieme lichaamszones. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Elke behandeling gebeurt door dezelfde persoon. Je bouwt er een vertrouwensband mee op. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Wetteren een optie?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, zowel bij vrouwen als bij mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Wetteren is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar niks om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Je hebt meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? In dat geval zijn de volgende sessies op kosten van het Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Hoe gaat laserontharing in Wetteren in zijn werk?

Tijdens de laserontharing in Wetteren wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels meet. Vervolgens produceert de laser een lading energie, die door het onderliggende pigment wordt opgenomen. Zo verdwijnt de haarfollikel volledig. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw water laserontharing

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Wetteren werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Geen zorgen over brandwondes of blijvende letsels dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

Scheren of waxen verleden tijd? Bij Ontharingsinstituut kan het! Maak je geen zorgen meer over zichtbare, ongewenste haartjes dankzij onze definitieve laserontharing in Wetteren. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Ontdek het zelf met een gratis testsessie!