Laserontharing in Wilrijk zorgt voor een ultragladde huid

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Goed nieuws voor jou! Met permanente laserontharing in Wilrijk blijft het niet bij dromen. Ontharingsinstituut zorgt voor een veilige, medische behandeling waardoor je huid jaren glad blijft. Ontdek het zelf met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Laserontharing in Wilrijk, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Wilrijk plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. De precieze diepte en locatie van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je merkbaar resultaat. Uiteindelijk geniet je van een zonder zorgen gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Wilrijk?

Simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat verder dan dat. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, het lukt allemaal. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Wilrijk niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar niets om je zorgen over te maken, je vindt het dat gladde resultaat ongetwijfeld méér dan waard. Meestal bestaat een volledige behandeling uit zo’n vijf à acht sessies. Is er na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? De volgende sessies zijn dan op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Wilrijk, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Dergelijke lasers werden aan strenge testen onderworpen waarbij ze werden gekeurd op risico’s op korte en lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je maakt je dus geen zorgen over brandwonden of permanente schade. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. Hierbij komen je haartjes vrij snel terug. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Weg is weg, permanent. Kortom, kwaliteit verzekerd!

vrouw strandtas roze bikini

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Wilrijk, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. We laten klanten zich op het gemak voelen bij Ontharingsinstituut door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Nooit meer scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Door onze definitieve laserontharing in Wilrijk hoef je je geen zorgen meer te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!