fbpx

Laserontharing in Wilrijk zorgt voor een ultragladde huid

Gedaan met klungelen met scheergel, snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Veel vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Wilrijk. Ontharingsinstituut zorgt ervoor dat je huid jarenlang glad blijft met een veilige, medische behandeling. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Wilrijk werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die erkend werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn uitvoerig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Geen stress over permanente schade of brandwonden dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Haartjes komen hierbij al snel terug. Een probleem waar de medische laser van Ontharingsinstituut geen last van heeft! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Topkwaliteit verzekerd!

liggende vrouw gladde benen

Laserontharing in Wilrijk, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Wilrijk wordt de kop van het lasertoestel op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat stelt nauwkeurig de diepte en plaats van je haarfollikels vast. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. De haarfollikel zelf is nu vernietigd. Het hele proces duurt slecht een fractie van een seconde. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Wilrijk, voelen ze soms wat terughoudendheid. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensband mee. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

vrouw strandtas roze bikini

Voor welke lichaamszones is laserontharing Wilrijk een optie?

Da’s simpel: laserontharing werkt op elk lichaamsdeel, van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Wilrijk niet geheel pijnloos. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie krijg je sowieso!

Niet meer moeten scheren of harsen? Bij Ontharingsinstituut kan het! Met onze definitieve laserontharing in Wilrijk maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!