fbpx

Laserontharing in Wommelgem voor een gladde huid

Nooit meer last van snijwondjes, ingegroeide of zichtbare haartjes? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Wommelgem. Je huid blijft jarenlang glad door de veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut. Plan een gratis testsessie in en laat je verrassen door onze zachte methode.

Hoe gaat laserontharing in Wommelgem in zijn werk?

Bij laserontharing in Wommelgem plaatsen we de kop van het laserapparaat op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. De exacte diepte en plaats van je haarfollikels worden nauwkeurig vastgesteld door het apparaat. Daarna produceert de laser een lading energie. Die wordt vervolgens door het onderhuidse pigment opgenomen. Nu is de haarfollikel vernietigd. Dit proces duurt maar een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo blijft de omringende huid beschermd. Naarmate je vordert in de sessies zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk geniet van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Laser is medisch geautoriseerd

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Wommelgem, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Resultaat: helemaal veilig! Maak je dus geen zorgen over brandwonden of blijvende schade. Andere instituten doen trouwens vaak een beroep op een IPL-laser, maar de effectiviteit ligt een pak lager. Haartjes komen hierbij al snel terug. Niet met onze medische laser! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Topkwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging en getraind personeel

Klanten die voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Wommelgem, zijn soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Al onze medewerkers volgden een grondige, medische training. Ze kennen de laser door en door én weten hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat stelt je gerust, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw water laserontharing

Voor welke lichaamsdelen werkt laserontharing in Wommelgem?

Simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel voelt laserontharing in Wommelgem niet altijd even aangenaam. Maar niets om je zorgen over te maken! Het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Nog niet het gewenste resultaat na tien sessies? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Resultaatgarantie heb je sowieso!

Nooit meer scheren of harsen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Met onze definitieve laserontharing in Wommelgem maak je je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes. Geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!