Laserontharing in Wommelgem voor een gladde huid

Niet meer hoeven klungelen met scheergel, snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van heel wat vrouwen. We hebben goed nieuws! Dankzij permanente laserontharing in Wommelgem blijft het niet bij dromen. De veilige, medische behandeling van Ontharingsinstituut zorgt voor een jarenlange gladde huid. Vraag een gratis testsessie aan en laat je verrassen door onze zachte aanpak.

Voor welke lichaamszones werkt laserontharing in Wommelgem?

Simpel: elk lichaamsdeel is geschikt, zowel van vrouwen als van mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Wommelgem voelt niet altijd even prettig, afhankelijk van het lichaamsdeel. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Meestal heb je zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Heb je nog niet het gewenste resultaat bereikt na tien sessies? Dan neemt Ontharingsinstituut de kosten van alle vervolgsessies op zich. Resultaatgarantie heb je sowieso!

liggende vrouw gladde benen

Een medisch goedgekeurde laser

Voor jouw laserontharing in Wommelgem werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Hun bevindingen? Volledig veilig! Bezorgd zijn over brandwonden of blijvende letsels is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar die is niet erg doeltreffend. Je merkt hierbij dat de haartjes al snel terugkomen. Daar heb je met onze medische laser geen last van. Weg is weg, permanent. Kwaliteit verzekerd!

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Wommelgem, zijn ze soms wat terughoudend. Begrijpelijk, het gaat immers om intieme lichaamsdelen. Daarom maken we het bij Ontharingsinstituut onze klanten zo comfortabel mogelijk door een aantal voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers hebben een medische training achter de rug. Ze kennen de laser blindelings en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • De behandeling worden telkens door dezelfde persoon uitgevoerd. Zo bouw je er een vertrouwensrelatie mee op. Dat stelt je op je gemak, waardoor de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verloopt.

vrouw strandtas roze bikini

Hoe werkt laserontharing in Wommelgem?

De kop van het laserapparaat wordt tijdens de laserontharing in Wommelgem op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de precieze diepte en plaats van je haarfollikels meet. De laser produceert een lading energie, die vervolgens wordt geabsorbeerd door het onderhuidse pigment. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het hele proces neemt maar een fractie van een seconde in beslag. Doordat alles zo snel gaat, blijft de omgelegen huid beschermd. Hoe meer sessies je achter de rug hebt, hoe duidelijker het resultaat. Na de volledige behandeling geniet je zorgeloos van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Ontharingsinstituut maakt het mogelijk! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Wommelgem. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Plan je gratis testsessie in!