fbpx

Laserontharing in Zaffelare? Nooit meer scheren!

Nooit meer klungelen met scheergel, geen snijwondjes, zichtbare of ingegroeide haartjes? Het is de droom van veel vrouwen. Leuk nieuws! Het blijft niet bij dromen dankzij permanente laserontharing in Zaffelare. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Kies voor een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laser is medisch erkend

Ontharingsinstituut werkt met een diodelaser tijdens je laserontharing in Zaffelare, een medische laser die de goedkeuring kreeg van de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers zijn overvloedig gecontroleerd op risico’s op korte en lange termijn. Resultaat: compleet veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Andere instituten kiezen trouwens vaak voor een IPL-laser, maar die is niet erg effectief. Je haartjes komen vrij snel terug. Maar met de medische laser van Ontharingsinstituut heb je daar geen last van! Weg is weg, onze ontharing is permanent. Kwaliteit verzekerd!

meisje tussen jongens.png

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Klanten zijn soms wat terughoudend als ze voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zaffelare. Dat snappen we, het gaat immers vaak om intieme lichaamsdelen. Door extra voorzorgen te treffen, proberen we bij Ontharingsinstituut om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • We zorgen ervoor dat elke behandeling door dezelfde persoon wordt uitgevoerd. Op die manier bouw je samen een vertrouwensrelatie op. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing Zaffelare een optie?

Dat is simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. Bikinilijn, oksels en benen zijn het populairst, maar daar stopt het niet. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, laserontharing in Zaffelare is niet altijd het meest aangename gevoel. Maar geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Een volledige behandeling bestaat meestal uit zo’n vijf à acht sessies. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan zijn alle vervolgsessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Alles voor je resultaatgarantie!

vrouwen mannen laserontharing

Hoe werkt laserontharing in Zaffelare?

Bij laserontharing in Zaffelare wordt op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen de kop van het lasertoestel geplaatst. Het apparaat is zo ingesteld dat het de diepte en plaats van je haarfollikels nauwkeurig meet. De laser produceert daarna een lading energie, die wordt geabsorbeerd door het onderliggende pigment. De haarfollikel zelf wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. De huid ondervindt geen beschadiging door dat snelle tempo. Je ziet steeds meer resultaat naarmate de sessies vorderen, tot je uiteindelijk zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

Nooit meer moeten scheren of waxen? Bij Ontharingsinstituut wordt je droom werkelijkheid! Onze definitieve laserontharing in Zaffelare zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over zichtbare, ongewenste haartjes. Ook jij kan genieten van een gladde, haarvrije huid. Vraag een gratis testsessie aan!