Laserontharing in Zaffelare? Nooit meer scheren!

Niet meer hoeven knoeien met scheergel, snijwonden, zichtbare of ingegroeide haartjes? Er dromen veel vrouwen van. Leuk nieuws voor jou! Het hoeft niet bij dromen te blijven dankzij permanente laserontharing in Zaffelare. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Probeer het uit met een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Laserontharing in Zaffelare, hoe werkt het?

Bij laserontharing in Zaffelare wordt de kop van het lasertoestel geplaatst op de lichaamsdelen die jij wenst te ontharen. Het apparaat meet de precieze diepte en plaats van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie, waarna die door het onderhuidse pigment wordt geabsorbeerd. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. En dat allemaal in een fractie van een seconde. Door dat snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies vorderen, zie je steeds meer resultaat, tot je ten slotte zonder zorgen geniet van een heerlijk gladde huid.

laserontharing vrouw oksel

Laser is medisch geautoriseerd

Voor jouw laserontharing in Zaffelare werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die goedgekeurd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Zij hebben de laser grondig getest op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. Conclusie? Volledig veilig! Geen zorgen over brandwonden of blijvende letsels dus. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt heel wat lager. De haartjes komen al snel terug bij deze. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! De ontharing is permanent, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Zaffelare geschikt?

Simpel: voor alle lichaamsdelen van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles is mogelijk. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel zorgt laserontharing in Zaffelare niet altijd voor het meest aangename gevoel. Maar maak je geen zorgen, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Hiervoor zijn meestal zo’n vijf à acht sessies nodig. Heb je na tien sessies nog niet het gewenste resultaat? Dan zijn de volgende sessies op kosten van Ontharingsinstituut zelf. Resultaatgarantie heb je sowieso!

vrouw water laserontharing

Persoonlijke verzorging door getraind personeel

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zaffelare, zijn ze soms wat terughoudend. Daar hebben we begrip voor, zeker wanneer het gaat om intieme lichaamsdelen. Bij Ontharingsinstituut nemen we extra voorzorgen om onze klanten op het gemak te stellen.

  • Onze medewerkers zijn grondig medisch getraind. Ze kennen de laser vanbinnen en vanbuiten en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten werken.
  • Bij iedere behandeling krijg je dezelfde persoon. Er ontstaat zo een vertrouwensband. We willen je op je gemak doen voelen. Dat laat de permanente ontharing een pak aangenamer en veiliger verlopen.

Gedaan met scheren of waxen? Het kan bij Ontharingsinstituut! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over zichtbare of ongewenste haartjes. Daar zorgt onze definitieve laserontharing in Zaffelare voor. Maak komaf met ontharen en geniet ook van een gladde, haarvrije huid. Maak je afspraak voor een gratis testsessie!