Genieten van een gladde huid door laserontharing in Zelzate

Geen snijwondes, zichtbare of ingegroeide haartjes en geklungel met scheerschuim meer? Veel mannen en vrouwen dromen ervan. We hebben goed nieuws! Permanente laserontharing in Zelzate maakt je dromen waar. Ontharingsinstituut biedt een veilige, medische behandeling aan waardoor jouw huid jaren glad blijft. Boek een gratis testsessie en laat je verrassen door onze zachte werkwijze.

Deskundig personeel, persoonlijke verzorging

Wanneer klanten voor het eerst een afspraak maken voor een laserontharing in Zelzate, zijn ze soms wat terughoudend. Dat is begrijpelijk, zeker wanneer het om intieme lichaamszones gaat. Daarom stellen we bij Ontharingsinstituut onze klanten op het gemak door extra voorzorgen te nemen.

  • Onze medewerkers zijn medisch getraind. Ze kennen elk hoekje en kantje van de laser en weten als geen ander hoe ze er veilig mee moeten omgaan.
  • Het is steeds dezelfde persoon die je behandeling uitvoert. Je ontwikkelt er een vertrouwensrelatie mee. Dat zorgt ervoor dat je gerust bent en de permanente ontharing vlotter verloopt.

laserontharing vrouw oksel

Voor welke lichaamsdelen is laserontharing in Zelzate geschikt?

Dat is simpel: voor alle lichaamszones van vrouwen én mannen. De populairste zones zijn bikinilijn, oksels en benen, maar het gaat nog verder. Bovenlip, wenkbrauwen, voeten, buik, rug, echt alles kan. Eerlijk is eerlijk, afhankelijk van het lichaamsdeel is laserontharing in Zelzate niet geheel pijnloos. Maar maak je er geen zorgen over, het is dat gladde resultaat méér dan waard. Er zijn meestal zo’n vijf à acht behandelingen nodig. Na tien sessies nog niet het gewenste resultaat bereikt? Dan nemen we bij Ontharingsinstituut de kosten voor alle volgende sessies voor onze rekening. Zo heb je sowieso resultaatgarantie!

Laserontharing in Zelzate, hoe werkt het?

Tijdens de laserontharing in Zelzate wordt de kop van het laserapparaat op de lichaamszones die jij wenst te ontharen geplaatst. Het apparaat meet de precieze diepte en locatie van je haarfollikels. De laser produceert een lading energie die door het onderhuidse pigment wordt opgenomen. En de haarfollikel? Die wordt vernietigd. Het proces neemt slechts een fractie van een seconde in beslag. Dankzij het snelle tempo ondervindt de huid geen beschadiging. Naarmate de sessies opschieten, zie je steeds meer resultaat, tot je uiteindelijk zorgeloos geniet van een heerlijk gladde huid.

vrouw strandtas roze bikini

Laser is medisch erkend

Voor jouw laserontharing in Zelzate werkt Ontharingsinstituut met de diodelaser, een medische laser die geautoriseerd werd door de FDA (Food and Drug Administration). Onze lasers werden aan uitvoerige testen onderworpen met het oog op risico’s, zowel op korte als op lange termijn. De uitkomst? Volledig veilig! Je zorgen maken over brandwonden of blijvende schade is dus niet nodig. Andere instituten werken trouwens vaak met een IPL-laser, maar de effectiviteit daarvan ligt een pak lager. Haartjes blijven hierbij terugkomen. Dat gebeurt niet met de medische laser van Ontharingsinstituut! Het is een permanente ontharing, weg is weg. Ontharingsinstituut biedt kwaliteit!

Niet meer moeten scheren of harsen? Het is mogelijk bij Ontharingsinstituut! Je maakt je nooit meer zorgen over zichtbare, ongewenste haartjes met onze definitieve laserontharing in Zelzate. Ook genieten van een gladde, haarvrije huid? Vraag een gratis testsessie aan!